Morsomste YouTube videoer

Det finner utallige nettsider hvor man kan finne underholdning, som for eksempel 9GAG og Imgur osv., men den enkleste og mest kjente nettsiden er vel YouTube. Hva er morsomt på YouTube? Noen kan le så det rister når noen sklir på bananskall. Vel å merke at det går bra med personen som sklir, da. Det er dette uventede, dette plutselige som skjer som ofte røsker tak i lattermusklene så hele kroppen blir med på latteren. Denne bananskallhumoren er det mye av på YouTube, for nettopp dette uventede gir ofte en god hjertestart til lattermuskelen. Vet du ikke hvor du skal starte, nedenfor kommer vi til å nevne noen av de beste videoene på YouTube.

Jesus Christ in Richmond Park

Nå er det ikke selveste Jesus som endelig er tilbake, men navnet hans blir ropt ut. Opptil flere ganger. Videoen viser en fredelig eng med flere dyr som hviler eller spiser gress og langt der bak kan vi se en trafikkert vei. Så begynner en mann å rope: «Oh Jesus Christ, Jesus Christ!». Det skal vise seg at denne mannen vet hva han snakker om, selv om ordene kanskje ikke er de rette. For det er noe som skjer på denne fredelige engen og det blir såpass surrealistisk av bananskallhumoren gjerne slår til. Takk og pris for en feelgood-slutt!

My daughter has chosen the Dark Side

En litt snillere, mer empatisk måte å trene lattermuskelen på, er å dele gleden med barn. I denne videosnutten begynner alt helt sukkersøtt med en liten jente som leker med en lekebil. Hun leker helt etter reglene som vi voksne har, helt til – plutselig – hun bryter en regel og ler en latter som Darth Vader vil misunne henne. Bare å se denne rene følelsen hennes er nok til at videoen har blitt sett over 14 500 000 ganger på YouTube.

Karl Johan: Limbo time!

Det er ikke bare amatører som bidrar med humor og annet på YouTube. Også profesjonelle aktører Karl Johan. Her er det tilfeldige forbipasserende som blir spurt om å danse limbo. Sånt blir det humor av – så absolutt noe for lattermuskelen.

Blind Folded Limbo Prank!

Nå skal det nevnes at YouTube kan sees verden rundt. Og kanalen brukes verden rundt. Tilfeldig forbipasserende i Brisbane har også fått prøve Limbo på gaten. Her med bind foran øynene og, faktisk, uten Limbo-stokk! Det ser unektelig rart og komisk ut. Dette er skikkelig sporty gjort å stille opp på. Og alle kan kjenne seg igjen i denne følelsen av noe ukjent. Det blir like komisk som Silly walks i Monty Python, som for øvrig også er å finne på YouTube. Vet du ennå ikke om Silly walks, så sjekk ut det ut. Det er så absolutt en klassiker. Det er en grunn til at du har hørt navnet John Cleese.

What does the Fox say

Når Ylvisbrødrene blir store på en moderne barnesang, så er det gjerne fordi de har rørt den med sin personlige touch. Denne touchen har en viss humor som gjør at vi andre ler. Videoen finnes i sin helhet på YouTube, men andre har også prøvd å bruke denne sangen/videoen og mikse den til sin egen. Med mindre eller større hell. Noen av forsøkene kan så absolutt være verdt et blikk for å trene lattermuskelen din.

Kids interrupt BBC interview

Oftest er det det uventede som får oss til å le. Nettopp det surrealistiske i det uventede i en seriøs setting kan gjerne få en hel verden til å le. Da professor Robert Kelly skulle intervjues av BBC om situasjonen i Nord-Korea på Skype, så skjedde det noe uventet i bakgrunnen. Alle er vant til barn som lager ablegøyer bak intervju-objekter på sportsarenaer, men dette var noe ganske annet. Og det fanget oppmerksomheten til publikum på en helt annen måte enn de velvalgte ordene fra professorens munn.