Sider for internett humor

Tumblr

Tumblr har absolutt alt du kan tenke på.
Det finnes mange nettsider hvor du kan finne mye i mange ulike kategorier, former, og fasonger. Tumblr er en av disse. Her kan du virkelig finne hva som helst. Er du på jakt etter inspirasjon til en tegning? Tumblr har i bøtter og spann. Er du på jakt etter latter? Tumblr har mange hundre siden du kan boltre deg med alt fra vitser, til utsagn, til komiske situasjoner.

Dette er en side som mange unge benytter, og dette gjør denne til en velkjent internett side hvor du kan finne alle slags mennesker fra hele verden. Det finnes derfor artister som har fått sitt gjennombrudd via Tumblr, hvor folk deler bilder eller dikt eller hva det måtte være via ulike andre kanaler enn Tumblr, som igjen gjør at talent søkere kommer over dem.

Buzzer feed

Artikler, tester, humor, og mer.
På Facebook er det til stadig flere som poster artikler, vitser eller lignende fra Buzzer Feed. Her vet du aldri hva som kan dukke opp, i likhet med andre humoristiske nettsider. Buzzer Feed er en blanding av humor og alvor med sine mange ulike artikler.

Muligheten til å komme over morsomme artikler eller tester er stor. Mange trives med å lete gjennom de ulike forslagene som kommer opp mens du blar deg gjennom de mange sidene. Vitsene finnes rundt her og der. Testene fylles med humor, og de festlige resultatene havner ofte på facebook som et resultat av dette.

Det finnes mange ulike «Top 5» lister rundt om. Disse er utrolig populære fordi de ofte er fylt med morsomme hendelser. Selv om disse også kan være alvorlige, legges det oftest vekt på det humoristiske, eller informative.

Damn you autocorrect

du vet aldri hva autokorrekten presterer å diktere for deg.
Alle har vel opplevd at mobilen skriver helt andre ord en du mener. De tar de automatiske forslagene og sender dem istedenfor det du faktisk skriver. Dette skaper enorme mengder med latter både for dem som mottar alt det rare, og dem som sender dem.
Denne siden er fylt opp med tabber som har blitt sendt. Du kan virkelig finne hvilke som helst tabber. Mange er seksuelt ladet, eller bare helt ulogiske og rare. Her finner du hvilke som helt tema du kan komme på. Du vet aldri hva som dukker opp men du kommer til å få mer enn en god runde latter hver gang du går innpå siden.

Vitsen.no

norske vitser på sitt beste
Denne siden er fylt av norske vitser i ulike former. Her kan du finne alt fra alle barna vitser, til vitser om svigermødre, osv. Det er også linket til en annen side som har grovere vitser. Vitsen.no er mer barne- og familievennlig. Her kan du få en god latter når du trenger litt humor i hverdagen.
Du kan finne mange typiske vitser på denne siden. Alle barna vitser finnes over hele Norge i ulike former og de har fått sin egen del av nettsiden dedikert utelukkende til disse type vitser.