Norsk humor

Vi nordmenn liker å le, men hvem gjør vel egentlig ikke det? Uansett har vi i Norge i dag et godt og variert tilbud på underholdning og aktiviteter som vil sette i gang smilebåndet hos de fleste. Det kan være en morsom mann på gaten eller en nysgjerrig bymåke som kan få deg til å vise de hvite tenner til omverdenen, men det finnes også noe litt mer håndfast dersom du er på jakt etter den store latter.

Stand-up

Holder du til i Oslo eller skulle ta turen dit er utestedet Latter stedet for deg som vil humre godt. Her er det høy aktivitet og både kjente og mindre kjente komikere og stand-up artister holder jevnlig show her.

Skulle du ha et ønske om å se de potensielt, store stand-up komikerne i fremtiden, altså friske talenter, kan du ta turen til Josefine Vertshus. Her er det et mer lokalt preg og du kan gapskratte i koselige omgivelser mens du slurper i deg drikke fra baren.

Aktiviteter

Vil du selv le og skratte på egne premisser kan du ta turen til Tusenfryd. Her kan du le godt i form av skadefryd av panikkslagne mennesker som tar «spin-spider» for første gang, eller du kan kose deg godt med kjæresten som aldri klarer å skyte ned blikkboksene i boden.

Megazone i hovedstaden byr på fantastisk moro. Kjør på 5 mot 5 og gå i tottene på hverandre til heftig trance-musikk. Dette er altså et laser-tag spill og du må hoppe, dukke og krype for å overraske dine motstandere. Garantert duket for latterfest i det du kommer snikende bak kompisen din, som stjal kjæresten din sist vinter, som deretter løper sjokkskadet rett inn i veggen i takt til bassen som dundrer. Jiha!

Er du lengre utenfor Oslos grenser vil Bø Sommarland by på de store festlige opplevelser. Sprut litt her og sprut litt der, det er mye gøy med vann skal du se! Lat som at du er en hai som svømmer for å ta dine nieser eller kjør utfor vannsklien med hodet først og tenk at du er Supermann.

Tven

Skulle du finne ut at det å bunkre seg foran TVen er det rette valget en dag så vil ofte TV Norge være kanalen å se på ettersom de markedsfører seg sterkt som en dyktig humorkanal.

Og når du først sitter der foran TVen vil program som Torsdagsklubben, Brille, Karl Johan og Asbjørn Brekke-show gi det næring til lattermuskelen. Her er det opptil hver enkelts humorsmak etter hva du velger.

Noen ganger kan også de ment seriøse programmene gi komiske innslag uten at de selv vet det. Så her gjelder det å følge med fra et humoristisk ståsted da plutselig alt kan bli gøy når du først er i gang. Kanskje du og kompisen din legger merke til at en person sier det samme ordet kontinuerlig eller gjør samme kroppsbevegelse. Her gjelder det å være på vakt for enhver situasjon er en potensiell latterbombe.