Hva er det som gjør katter så morsomme?

De fleste har forskjellig smak på det meste, og smaken er som, vel, baken. Men noe de fleste kan være enige om er at katter er morsomme. Dyr generelt er veldig gøyalt, vi vet ikke hva de tenker, og da blir egentlig det meste de gjør ganske interessant. Men kanskje katter spesielt er morsomt, og det er kanskje litt fordi vi ser på katter som litt mer egoistiske dyr, så når de gjør noe uventet som får oss til å le så husker vi det.

Kattekultur

Kattekultur høres kanskje veldig rart ut, men de siste årene så har det blitt en slags kultur. Det er kommet mange blogger, nettsider, Facebook profiler osv. av katter som er til glede for mange. De er søte og morsomme og er til stor underholdning. Det er ikke lenger bare kattepersoner som liker katter, de fleste sier ikke nei til en søt video eller en hysterisk meme.

Lil Bub

Har du en dårlig dag? Ikke nå lenger. Dette må være verdens søteste katt. Lil Bub er blitt et internett fenomen og hun har sjarmert hjerter i senk over hele verden. Lil Bub er en katt fra USA som har over to millioner følgere på Facebook. Hun ble først kjent på Tumblr i 2011 og har vært en liten kjendis siden den gang. Hun har flere sykdommer og trenger å passes godt på, men hun har et fantastisk liv som vises i alle bildene som blir lagt ut av hennes eier Mike.

Grumpy Cat

Det er ikke mange som ikke har hørt om Grumpy Cat. Hun er kanskje verdens mest kjente katt, og det er en veldig god grunn til det. Hun ser rett og slett ut som verdens sureste katt, det ser ut som hun konstant har mageknip og en hårball i halsen. Dette kommer av et underbitt da hun er en dvergkatt, som Lil Bub, som kan føre til flere problemer, og for hun, rett og slett at hun ser kjempesur ut.

Snoopy the Cat

Denne sjarmøren ble kjent når hans eier opprettet en egen blogg og Instagram for Snoopy i 2012. Snoopy bor i Kina og har et veldig spesielt utseende. Han er kjent for sin veldig korte snute og svære brune øyne. Hvis du ikke har sett denne katten før, så burde du gjøre det nå! Bildene som blir lagt ut er en blanding av søte og hysteriske. Han blir satt i situasjoner av sin eier hvor han hele tiden ser fullstendig forvirret ut på grunn av sin ansiktsform. Denne katten har gitt mange en god latter, og vi håper han og hans eier Miss Ning fortsetter med det lenge.

Katter er rare, fantastiske dyr som man ikke kan unngå å like, enten man foretrekker å se artighetene på nettet eller hjemme med sin egen katt. Hvis du ikke har sett eller hørt om disse tre kjendisene ovenfor, så foreslår vi at du setter deg ned og åpner 9GAG og ler.