Beste spilleautomater

Ser du etter en morsom spilleautomat? Du trenger ikke lete lenge, for nedenfor så kommer vi til å nevne noen spilleautomater som du definitivt kommer til å like!

EggOmatic

Vi trenger mer egg. Straks du starter spillet blir du kastet inn i en fantastisk videosnutt hvor du møter en hane som har laget en maskin som legger mekaniske egg for å få opp eggproduksjonen i en fabrikk.
Når du starter spinnhjulene vil EggOmatic maskinen fra NetEntertainment sende ut et mekanisk egg på et belte over selve hjulene. Disse eggene kan inneholde penger eller gratisspinn osv. Dersom en hane dukker opp under dette egget vil hanen få egget i hendene, eller fjærene sine og åpne gevinsten for spilleren.

Spiller får ulik effekt av de ulike eggene. Dersom du får et gratisspinn-egg så vil maskinen sende ut fem egg på beltet før hjulene starter å spinne. Dersom en hane nå dukker opp vil det egget som hanen åpner bli lagt til den bonusen spiller allerede har. Har hanen åpnet enda et gratisspinn-egg blir dette lagt på de gratisspinnene spiller alt har.

When pigs can fly

Ut i verdensrommet. Dette spillet bygges opp rundt griser som vil på romferdselstur. Din jobb er å samle nok poeng slik at grisene kan skytes ut i rommet. Når du kommer til verdensrommet spiller du videre mens det i bakgrunnen flyter en svevende gris forbi i ulike former og drakter. Med sin festlige tegneserie utforming, fargerike grafikk, og energisk musikk er dette et festlig spill fra starten av. Fordi spillet finner sted i en annen verden kan spillet minne om tegneserien The Jetsons, bare med griser.

Spinner du i lengre perioder vil spenningen øke både med figurene og med musikken. Her kan spiller vinne mye penger fordi muligheten til å vinne øker fordi spillet legger til spinnhjul ved hvert gratisspinn.

Voodoo Candy Shop

Dette spillet er som navnet sier en spesiell butikk hvor søtsaker er blandet med magiske artikler og bryggerier. Når du først blir introdusert for spillet blir du raskt nysgjerrig på hva dette spillet er. Grafikken, fargene, stemningen, og de spesielle funksjonene gir spillet en unik følelse. Spillet er bygget opp på en slik måte at her kan alle vinne.

Selve butikken som spillet er bygget opp i er spesiell fordi den selger både søtsaker og magi. Butikken er full av levende lys som gir spilleren mulighet til å se. Rundt selve spillet henger det afrikanske masker, voodoo dukker og mange mystiske og ukjente symboler. Blandingen gir spillet en grøssende følelse. Når du starter spinnhjulene begynner spillet og du får innspill av morsomme hendelser. Spillet kommer til live og selv voodoo dukkene ser ut til å ha det morsomt. Dette er virkelig et spill som gir en følelse av halloween.

Alle spillene nevnt ovenfor kan testes ut dersom en søker dem opp. Det gir en liten smakebit på hvordan spillene er for dem som er interessert i å vite mer før de begynner å satse penger. Spillene er alle unike med ulike følelser involvert. Spilleren blir tatt med på en rundtur fylt av musikk, morsomme animasjoner, og spenning. Enten du velger å prøve det ene over det andre så har du sjansen til å vinne stort. Spillene holder kontroll på gevinster, og sidene du spiller gjennom holder kontroll på utbetalinger. Du kan rett og slett bare sette deg ned og spinne i vei. Er hellet med deg vinner du kanskje gullegget, ser en gris fly, eller får den gevinsten du ønsker.