9GAG – Go Fun Yourself

Har du hørt om 9GAG? Hvis ikke så gå inn på 9GAG med en gang, og sørg for at du har tid å miste på galskapen som er å finne på nettet. Hvis du harhørt om denne nettsiden, så vet du sikkert at dette er en av de beste nettsidene når du kjeder deg.

Hva er 9GAG?

Dette er en plattform som er en slags blanding av en nettside og sosial media. Alt innhold på siden kommer fra brukere, og selv om det blir regulert, så er hele nettsiden altså laget av brukere og for brukere. Her vil du kunne ha timevis av moro med gøyale innlegg, bilder, memes og videoer. Liker du å se på dyr som dummer seg ut, som katter. Eller kanskje liker du noen som er uheldige og faller, eller liker du memes? Det er noe for alle her.

9GAG har flere kategorier slik at du kan alltid finne noe å le av. Du kan blant annet finne kategorier som: I made dis, GIF, WTF, video og gaming. De har også lagt til ett par nye kategorier, «NSFW Clothing», som man bør være forsiktig med om man er på jobb og «Gag Of The Day».

Beste memes på 9GAG

Liker du memes? Såklart gjør du det, hvem liker ikke memes? De er å finne overalt nå i dag både på sosiale medier som Facebook og andre morosider som Imgur, for eksempel. Det er raskt og enkel moro, og man kan som regel finne noe for alle da memes kommer i alle former og størrelser. For å finne de beste memes på 9GAG for øyeblikket så burde du gå til fanene «Hot» og «Trending». Her vil du finne alle de memes som er blitt stemt til de hotteste og mest trendy for øyeblikket.

Hvis du går til «Gag Of The Day», så ser du alle de beste bildene, memes og videoene dag for dag. Her vil du finne mye gøy. Det er rett og slett det beste av det beste som er blitt stemt frem. I denne fanen har du både «Hot» og «Fresh». Begge er verdt å se på, selv om de ikke har så mye innhold enda da denne kategorien er relativt ny. Men denne kommer til å bli bra!

Sosiale aspektet til 9GAG

Det som er så fantastisk med 9GAG er at det er en sosial plattform. Det er ikke som Facebook eller Twitter, det er et helt annet konsept, og medlemmene kommuniserer ikke bare med hverandre, men også med de som bruker nettsiden. Det er hovedsakelig medlemmene, altså de som stemmer opp eller ned et innlegg og de som kommenterer som bestemmer hva som er «gøy» og derfor hva de som ser på nettsiden ser av artige innlegg. Det er rett og slett genialt! Medlemmene legger inn det de synes er gøy, og deretter stemmer frem det som er best i hver kategori.

Så hvis du kjeder deg, så slutt med deg og kom deg inn på 9GAG. Forresten, nevnte vi at de er mobil optimalisert? Det er de, så det er bare å slå seg løs.